Her driver sexklubbsjefen erotisk butikk. I kjelleren betaler menn for å delta på «gangbang» med kvinner

I kjelleren på denne butikken i Innherredsveien i Trondheim betaler menn for å delta på «gangbang». Butikken holder til like i utkanten av sentrum, rett ved det populære utestedsområdet Solsiden. Det innfelte bildet viser hvordan ett av sextreffene ble annonsert.

I kjelleren på denne butikken i Innherredsveien i Trondheim betaler menn for å delta på «gangbang». Butikken holder til like i utkanten av sentrum, rett ved det populære utestedsområdet Solsiden. Det innfelte bildet viser hvordan ett av sextreffene ble annonsert. Foto:

Av

NETTAVISEN OG SORGENFRI AVSLØRER: 11 menn går inn i et butikklokale i Trondheim en hverdagskveld. I kjelleren skal de betale 300 kroner hver for å delta på sextreff med en og samme kvinne. Club4-sjef Tom Ketil Krogstad hevder at alt er lovlig, mens advokat mener virksomheten bør politietterforskes.

DEL

Vi advarer mot detaljerte seksuelle beskrivelser og potensielt støtende ordbruk i denne saken.

«Har ei ny ung jente i miljøet, 20 år som vil ha en liten gangbang med 5 – 7 menn som kan kjøre en iceneatt «rape fuck» med henne. Hun vil bli holdt fast og knullet og facefucked».

Sitatet er hentet fra sexklubben Club4s interne medlemsside og viser hvordan klubbens sjef, Tom Ketil Krogstad (54), etterlyser deltakere til et sextreff i Trondheim.

Dette er bare ett av mange eksempler på hvordan disse treffene annonseres.

Gatemagasinet Sorgenfri og Nettavisen har gjort en gjennomgang av Club4s sexarrangementer. Den viser at det fra januar 2017 til oktober 2019 er blitt gjennomført en rekke... Les hele saken her med Nettavisen Pluss. Logg inn her.

Les hele saken her med Nettavisen Pluss. Logg inn her.

Har du ikke abonnement? Kampanje: 1 måned for 1 krone!

Artikkeltags