Byrådet stenger ned oslo

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Vi har et byråd som stolt har sagt at de skal få ned utslippene i Oslo. Så viser det seg at utslippene har økt siden 2015. Av en eller annen grunn har de lagt bilistene for hat. Og bilistene skal skvises og skvises gang på gang. Hvorfor? Det er helt andre kilder som forårsaker de store utslippene, men ikke så enkelt å hente betaling fra disse kildene.

Les også: Byrådet i Oslo bryter valgløfter, men fortsetter jakten på private og bilister

Ikke engang ståmopedene klarer byrådet å håndtere. Byråden for samferdsel påstår at de ikke har hjemmel til å kunne regulere bruken av disse. Hvordan kan byrådet da ha hjemmel til å ta seg klekkelig betalt av restauranter, puber og kafeer for leie av fortausgrunn?

Selv er jeg redd for å gå på fortauene fordi, ståmopeder, elsyykler og sykler kommer i stor fart og tar overhodet ikke hensyn til fotgjengere. Og bare så det er sagt, alle kan ikke sykle slik samferdselsbyråden ønsker. Fotgjengere er blitt byens nye pariakaste.

Det er meget overaskende at Ap og Raymond Johansen lar seg styre totalt av ekstrempartiet MDG. Slik det nåværende byrådet oppfører seg bør Kommunaldepartementet sette Oslo's byråd under administrasjon før de klarer å ødelegge hele byen og stenge Oslo ned. Byrådet er dessverre på god vei til å gjøre dette.

Skriv ditt leserbrev her «

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening.

Artikkeltags