Gå til sidens hovedinnhold

Farmen-Eunike (41) forlater Tønsberg: – Blir som å jobbe i en omsorgsbolig

Farmen-Eunike Hoksrød (41) har sagt opp jobben sin i Tønsberg for å flytte sammen med kjæresten Frank Tore Aniksdal (50) og bo i båten hans i Stavanger.

Det bekrefter hun selv overfor God kveld Norge.

Hoksrød og Aniksdal møtte hverandre da de deltok på Torpet, som er en del av Farmen-konseptet i fjor. Nå er de klare for å ta forholdet et steg videre og skal derfor flytte sammen i juli.

LES OGSÅ:

Eksperten har en helt annen metode: – Ikke gjør dette

Ønsker ikke lengre et avstandsforhold

Ifølge TV 2 har Hoksrød den siste tiden pendlet med tog for å treffe Aniksdal. Ettersom hun ikke ønsker et avstandsforhold over lengre tid, forteller hun at det føles det riktig å flytte sammen nå.

– Jeg har vært hos han nesten hele tiden siden desember, så jeg føler dette kommer til å bli kjempebra. Så lenge man har det gøy klarer man det meste, sier 41-åringen til TV2.

Artikkelen fortsetter under bildet:


I Tønsberg jobbet Hoksrød i en omsorgsbolig for barn og unge, og nå er planen å finne en lignende jobb i Rogaland eller få seg jobb som gartner.

– Det blir som å jobbe i en omsorgsbolig. Neida, ler Hoksrød.

– Men jo, det blir litt som en omsorgsbolig, så jeg kan ikke fortsette å jobbe med det. Så håper det blir gartner av meg, spøker Hoksrød som har gartnerutdannelse.

Farmen-kjendisen er blitt gjort kjent med at Tønsbergs Blad omtaler saken.

Les mer

Sendte dykkere i vannet: – Tyder på uvøren bruk av brygga

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot