Raymond Johansens tafatthet påvirker alle

Av
DEL

LeserbrevI perioden mellom 1. januar og 25. februar ble det registrert 21 knivstikkinger hos politiet i Oslo. Dette er en dobling fra samme periode året før. Vi i Fremskrittspartiet finner det skremmende at Raymond Johansen og byrådet prioriterer ute-kontorer fremfor den faktiske sikkerheten til innbyggerne i Oslo. Når god sikring er en investering som kommer til å påvirke i dag, samt inn i fremtiden, så var ikke ute-kontorene en særlig suksess.

Det er skremmende å se at Raymond Johansens tafatthet ikke setter innbyggernes interesser i fokus. Selv i Drammen kan ikke de eldre gå utenfor døra på kvelden i den frykt at de møter en «oslo-gjeng» med onde hensikter. Her må tiltak til for å forbedre sikkerheten til folk flest. Derfor har Frp sikret Oslo politidistrikt 3.2 milliarder kroner slik at man kan forebygge og nedkjempe kriminelle miljøer. Det som gjenstår å se nå er om byrådet i Oslo med Raymond Johansen i spissen evner å sette inn et støt mot gjengene som terroriserer i Oslo samt områdene rundt.

De gjengene som har slått rot i Oslo er som regel bestående av unge mennesker som dessverre har tatt en uheldig vending i livet. Det å rehabilitere og re-integrere disse unge menneskene tilbake inn i samfunnet er fult mulig, men da må de forstå at det er ikke lukrativt å bedrive gjengkriminalitet. Frp ønsker å frata gjengmedlemmer statussymboler som gjør at rekrutteringen av unge bli noe hardere. Det er slike tiltak i tillegg til flere politifolk og å fjerne den lukrative-bakgrunnen for gjengkriminalitet, som kommer til å fikse det Raymond Johansen ikke greier.

Det er blitt rapportert om ansatt i Drammen som har utviklet psykiske problemer på bakgrunn av jevnlig terrorisering fra «Oslo-gjengene». Når Arbeiderpartiet og MDG ikke greier å holde styr på problemene i sin egen bakgård så er det ikke bare på tide med et skifte av styre, men også at byrådet går en runde med seg selv og finner ut om de takler jobben de har blitt satt til.

Takket være Frp er vi meget nære målet om 2 politifolk pr. 1000 innbygger og det er et gledelig syn. Arbeiderpartiet og MDG evner ikke å ta opp kampen mot unge kriminelle. Vi gir oss ikke før befolkningen i Oslo, Drammen og områdene rundt kan gå ut døra si uten frykt for å bli det neste offeret til en av Oslo gjengene.

Skriv ditt leserbrev her «

VIL DU DELTA I DEBATTEN? Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening (tjeneste under utvikling)

Artikkeltags