Å sage den grein en sitter på

Av
DEL

LeserbrevNoen reiser lite, noen må reise mye med jobben. En jeg kjenner meget godt måtte på en liten jobbreise litt kjapt. Han pakket sekken på 10 kilo, kjøpte en brus på Gardermoen, som ble åpnet men ikke drukket opp. Han ble stoppet og måtte veie bagasjen. 10 kilo og noen gram over. Ikke kilo, ikke halvkilo men vi snakker om ei brusflaske som var tatt en slurk av eller to. 750 kroner å betale. Han foreslo at han kunne drikke opp brusen. Det gikk ikke siden han var "tatt i overvekt", og han fikk beskjed om å betale eller bli hjemme. Beløpet ble betalt.

Det Norwegian ikke viste var at nå ble en rekke skipsmannskaper nektet å reise med Norwegian. En gjeng ingeniører det samme. Pluss sikkert flere som fulgte i dragsuget til dette rederiet. Beskjeden som er gitt: Reis som dere vil men ikke med Norwegian for da får dere ikke refundert ei krone. Det lønner seg ikke å herse med passasjerer, for plutselig forsvinner noen veldig mange av passasjerene som aldri kommer tilbake.

Skriv ditt leserbrev her «

VIL DU DELTA I DEBATTEN? Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening (tjeneste under utvikling)

Artikkeltags