Hva får Norge tilbake for sjenerøsiteten?

Av
DEL

LeserbrevDen enkle konklusjon på denne artikkelen må bli at Norge skal tåle høyere innenlands strømpriser for å subsidiere reduksjon i forurensingen i Europa. Selv kunne vi tilby våre innbyggere ren kraft ved vann og vind til en moderat pris og som vi har mer enn nok av. Hvorfor denne sjenerøsitet overfor de hensynsløse forurenserne blant stormaktene i Europa? Hva får vi tilbake for denne sjenerøsiteten? Vel, vi bidrar kanskje til helheten i reduksjon av kullkraft, men det må først og fremst være forurensernes eget ansvar å rydde opp i det. Skal vi bidra så skal de også betale - ikke norske borgere.

Norske politikere står i kø for å imøtekomme og bistå og sender regningen til egne innbyggere. Norge skal velvillig gi fra seg verdiene av vår enestående ressurser som energi-nasjon. Det og havet er det eneste vi har og vi bør ta bedre vare på verdiene og forvalte de med klokskap for fremtiden. Europeerne tar velvillig imot men har lite å tilby tilbake og vil etterhvert snu ryggen til oss når det ikke er mer å hale ut. Nå sender de krona vår til bunns og koser seg med euroen sin som stiger tilsvarende. Utakk er som kjent verdens lønn.

Skriv ditt leserbrev her «

VIL DU DELTA I DEBATTEN? Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening (tjeneste under utvikling)

Artikkeltags